středa 9. září 2020

10 způsobů jak zteplit vaši hetero kamarádku

Líbí se vám vaše kamarádka, ale žel je hetero? Netřeba propadat zoufalství! Neb jsou cesty, jsou způsoby, díky kterým i ta nejvic muže-milující žena propadne druhé ženě.

Note: tenhle "článeček" je džouk. Fakt nevinný vtip, nikoho urazit nechceme. Navíc je hlavně cílen na jistou token hetero osobu tohoto blogísku 💖

Nápad patří Betynce.

.
.

1) Vířivka a ženy. To je asi nejvíc klíčová věc v naší taktice. Připravte vířivku s duhovými LED světly, partu krásných žen v plavkách, a vydejte se na dobrodružnou cestu vstříc teplosti. Nezapomeňte: procento oteplení se úměrně zvedá s množstvím žen, ale snižuje se rozlohou vířivky. Čím menší vířivka a více žen, tím lépe!

2) Zakažte Witchera a Aquamana. Stejně jako v černé a bílé magii, i v teplé magii jsou velmi mocné předměty, nástroje a aspekty, se kterými není radno si zahrávat. Mezi ně patří i seriál Witcher a film Aquaman. Tyto dva filmové skvosty totiž dělají přesný opak - ženy jsou po nich heteroidní. Ve vaší vytoužené kamarádce by mohly posílit heterosexuální orientaci, a způsobit tak velice nežádoucí následky.

3) Často se s ní stýkejte. Jistě, to se vám může zdát jako triviální. Pokud se mi někdo líbí, snažím se s ním trávit čas, že? Ale už asi nevíte, že je to důležité i z jiných důvodů. Vaše kamarádka je totiž pravděpodobně snack. Svačinka, chcete-li. Případnou teplost bude čerpat od vás a stejně jako "opravdové" jídlo, i vaše snack kamarádka bude postupně chladnout a odteplovat se, pokud ji nebudete průběžně zahřívat.

4) Prošmejděte spolu Incel fóra. Pokud na to máte žaludek. Tahle aktivita zaručeně způsobí vyschnutí intimních partií a dočasnou nechuť k mužům, což můžete využít ve svůj prospěch, byť to zní ošklivě. Avšak pamatujte, čeho je moc, toho je příliš, a těžko říci, o co tam zrovna zakopnete! 

5) Zamezte, aby se dostala na Tinder. Nikdy nevíte, na jakého chlapce tam narazí. Jedná se však bohužel o dvousečnou radu; může se stát, že narazí pouze na odpadní úchyláky, kteří umí jen posílat nechtěné dick picky. Nebo naopak může zakopnout o ženu, která v ní probudí doteď hibernující teplé já. Jenže co když narazí na normálního muže a začnou spolu chodit? Bohužel riziko je příliš velké a nevyplatí se ho pokoušet! 

6) Přijeďte do Zlína :) Jistě, možná to působí jako velmi bizarní rada. Ale věřte nám! Autorky mají se Zlínem *bohaté* zkušenosti. Toliko krásných teplých žen! Není divu, že je tam neustále horko jak na Sahaře! 
 
7) Nenápadné signály. Nalijme si trochu čistého vína, my ženy máme tendenci číst mezi řádky. Proto není nic důmyslnějšího, než když žena zanechává nenápadné náznaky a signály jiné ženě. Vědci potvrdili, že estrogen nám ženám napomáhá vidět souvislosti i tam, kde nejsou. Proto buďte kreativní a obdařte svou milovanou drobným detailem, kterým jí dáte najevo svou náklonnost! Nejúčinnější bývají dvoje nůžky, zaklesnuté v sobě ostřím. Další výbornou taktikou může být podélné lízání ruské zmrzliny: uchopte zmrzlinu palcem a ukazováčkem za oplatky, a poté vsuňte jazyk do mezery mezi nimi. Nejenže nemusíte pro další signály rozdělávat oheň, dokonce tímto malým gestem získáte trošku praxe a přípravy.

8) Life is Strange. Aby se vaše kamarádka stala teplou, musí si nejdřív teplost prožít, procítit. Není proto nic vhodnějšího, než videohry, ve kterých může hrát za homosexuální postavu. Jednou takovou hrou je Life is Strange od Dontnod Entertainment. Hrajete v ní za dívku jménem Max Caulfield, která se po pěti letech vrací do rodného městečka a setkává se se svou nejlepší kamarádkou, hot badass modrovlasou teplou Chloe Price. Děj se ale lehce zašmodrchá a Max se nakonec musí rozhodnout, zda zachrání tuhle useless sapphic, nebo městečko s x tisíci obyvateli. Hra je to velice emocionální a zanechá v lidech trvalé následky, které mohou po čase působit latentně, nicméně se zase aktivují připomínkami - modrými motýly, srnami, fazolemi, nedejbože instaxovými fotografiemi. Asi to celé zní šíleně, ale věřte mi, že pokud se potom s vámi vaše kamarádka vyfotí svým nově koupeným polaroidkem, máte vyhráno - bude o krok blíž k teplosti (nebo nervovému zhroucení).*

9) Uveďte ji do lesbické kultury. Když už jsme u těch her, můžete jí ukázat i teplou hudbu, filmy a literaturu! Pakliže chcete být decentní, doporučujeme třeba film Portrét dívky v plamenech (já ho teda neviděla, ale když se vysílal v kinech, prý výrazně posílil globální oteplování). Jestli usilujete o více spicy výběr, určitě tím docílíte třeba tvorbou Hayley Kiyoko. Hayley Kiyoko je něco jako lesbický Ježíš, jen nemění vodu ve víno, ale heteračky v teplouše. Pamatujte však, že nejdřív své kamarádce musíte ukázat videoklip, ne jen tak pustit písničku na Spotify! Při sledování videoklipu stejně nebude hudbu vůbec vnímat a bude si ho muset pustit minimálně dvakrát, aby zjistila, že u toho nějaká písnička vlastně hraje. Vhodný bude videoklip Sleepover. Zkuste i Ally Hills, například její videoklip Her Lover, ten je taky hot. Můžete zabrousit hlouběji do vln youtubu - možnosti jsou nekonečné, pointa stejná. Zkrátka a dobře jde o lehce nsfw obsah, nicméně se to stále neřadí mezi porno a hezky se to dá schovat za "hele, tahle písnička se mi líbí". Pokud se vám to ale přeci jen příčí, vždycky zafunguje stará dobrá básnická sbírka Písně z Lesbu z pera Sapfó. Není nic romantičtějšího, než když vám "kamarádka" recituje básně naší nejslavnější teplé hrdinky!

10) Pokud se ani po tomhle všem neoteplila, nezbývá nic jiného, než ji naporcovat a upéct. Jedině na rožni bude doopravdy teplá. Můžete to ale zkusit zachránit teplomilnou kytkou, protože naděje umírá poslední.

.
.
Doufáme, že vám naše tipy pomohly! Budeme rády, když se nám v komentářích pochlubíte výsledky. Bohužel do nich nejdou vkládat obrázky, takže fotografie snubních prstýnků nebo masa nám můžete poslat do e-mailu jedné z nás, společně se pokocháme! :)
Vaše homo hody

*Tento článek nebyl sponzorován společností Dontnod Entertainment, avšak případné spolupráci se nebráníme.

3 komentáře: