čtvrtek 10. září 2020

10 způsobů jak zteplit vašeho hetero kamaráda

 Po minulém článku se nám ozval čtenář s tím, že proč jen kamarádku? Třeba si i chlapci chtějí zteplit své kamarády. Pojaly jsme to jako výzvu a připravily pro vás seznam rad jak zteplit svého kamaráda.

Pozn. redakce: Tento článek prosím berte s ještě větší nadsázkou. Coby banda ženských nemáme kvalifikaci na to posoudit na 100 % jak zteplit chlapa. Dva teplí a jeden neteplý muž z Jessiného okruhu byli přizváni ke konzultaci.

.

.

1) Jezte před ním párky, rohlíky, či banány. Stejně jako u žen, i u mužů můžete zkusit jisté vysílání signálů. Smyslná konzumace potravin falického vzezření by měla být dostatečným indikátorem i pro ta nejnatvrdlejší individua a nejpřesvědčenější heteráky. Rozhodně se nebojte experimentovat i s jinými potravinami podobného tvaru! Náš návrh je pouze návodný.

2) Nepouštějte ho do trafiky. Spousta časopisů má na obálce sexy děvy a nemusí to být nutně Playboy. Čím méně bude vystaven pohledu na ženské tělo, tím vyšší šance, že se oteplí a začne se zajímat o těla mužská. S tímto tipem přišel zmiňovaný heterosexuální kamarád. Patrně mluví z vlastní zkušenosti.

3) Pusťte mu Witchera a Aquamana. Zatímco ženu tito muži mohou utvrdit v její heterosexualitě, u mužů mohou pomoci dosáhnout přesného opaku. Co si budem povídat, oba jsou objektivně hot, ať už je člověk na chlapy nebo ne. Je vysoká šance, že vašeho kamaráda přinejmenším přihřejou.

4) Až bude spát, pusťte mu na loop Mr. Brightside. Toto je tip přímo od teplého kamaráda Jess a tedy certifikovaný. Prý se to nedá vysvětlit, ale takhle zaručeně zteplá každý chlap.

5) Běžte spolu do posilky. Je to skvělý způsob, jak spolu trávit čas a sblížit se. Koneckonců společně pracujete na tom, abyste udělali něco pro své zdraví, pro svou osobu, jdete si za svým cílem, navzájem se motivujete a pomáháte si. To samo o sobě je skvělé, a fakt, že se díky tomu párkrát za den uvidíte polonazí, je jen třešnička na dortu. Navíc tam nebudete sami - v posilovně narazíte na spoustu dalších krásných, svalnatých a potem se lesknoucích mužských těl. Radost pohledět. Myslíte si, že už to lepší být nemůže? Po cvičení zajděte do sprchy. Společně.

6) Případně si zazápaste. Jak správně navrhl Jessin jiný teplý kamarád, zápasení je úžasný způsob na poteplení. Při zápasení tělo produkuje adrenalin, který je i hormon vášně. V kombinaci s fyzickou blízkostí vašich těl může velmi snadno dojít k homosexuálnímu prozření vašeho kamaráda.

7) Využijte výškového rozdílu. Další certifikovaný tip od teplého kamaráda. Jste menší? Obdivujte jeho velké ruce a využijte to jako příležitost ho za ruku vzít. Jste vyšší? Nabídněte mu svou mikinu, když mu bude zima. Zvláště pokud bude vonět vaší voňavkou či deodorantem.

8) Vezměte ho na vodní dýmku. Ta vás oba uvolní a navíc kouř z dýmky dodá soukromí. Možná to dodá vašemu kamarádovi odvahu probudit své vnitřní teplé sklony. Jděte na něj zlehka a nechte ho asertovat dominanci, ať vám dá najevo, že je žhavější než uhlíky v dýmce.

9) Převlečte se za auto. Ne vážně. To je další certifikovaný teplý tip, takže to musí být pravda. Chlapi mají rádi auta a tím pádem pro ně budete atraktivní. Ostatně řadicí páku už někteří z vás mají ;) Vhodně teplý je třeba Blesk McQueen, má krásné teplé odstíny!

10) Pokud všechno ostatní selže, nabodněte ho na rožeň. Stejně jako u žen, nic jiného už vašeho heterosexuálního kamaráda nezachrání neoteplí.

.

.

Doufáme, že i v tomto případě se naše tipy osvědčí! Stejně jako u předchozího článku, i tentokrát platí, že si moc rády přečteme, jak jste dopadli ať už v komentářích, či přes mail. Pokud vám naše rady pomohly, budeme rády, když o nás řeknete i vašim známým. :)

Vaše homo hody

Žádné komentáře:

Okomentovat